Plus de résultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
cpt_formations
cpt_metiers
cpt_cours
Filtrer par catégorie

Onze getuigenissen

Onze studenten zijn onze beste ambassadeurs. Ontdek de meningen en getuigenissen van studenten die onze afstandsopleiding hebben gevolgd, of het nu gaat om het vinden van een baan, het veranderen van baan of het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden in de paramedische sector.
Ik dank u hierbij voor het vinden van een baan als medisch secretaresse door uw opleiding. Ik begin fulltime en voor onbepaalde tijd aan mijn nieuwe baan bij een multinational artsenpraktijk. Dit werk is zeer diversifiërend omdat ik naast het secretariaat ook de arts moet bijstaan.
Antonella is lerares frans gedurende 24 jaar. Zes en veertig jaar en mama van 4 kinderen. Het geneeskundige domein heeft haar altijd bekoord ondanks haar actuele beroep.
Ik had u al lang geleden moeten schrijven om u te bedanken voor alle vacatures die u me hebt gestuurd. Inderdaad, het werk dat ik momenteel doe komt van een baanaanbieding die u me hebt gestuurd ... Ik heb 2 jaar als medisch secretaresse in de kliniek op de afdeling gynaecologie hebben gewerkt en begin volgend jaar zal ik een vast contract tekenen.
Muzikante gedurende verschillende jaren. Emma zocht gelijktijdig een stabiel beroep dat haar aantrok, het medische. Eén Jaar ingeschreven bij het KVC, heeft zij haar diploma behaald in september laatstleden. De praktische stage die zij gedurende de studie heeft uitgeoefend heeft geleid tot een contract met onbepaalde duur.
Na mijn opleiding bij u, ben ik zeer verheugd u te kunnen informeren over mijn inzet als medisch secretaris van Dr. S. Tegelijkertijd wil ik u bedanken voor uw hulp tijdens mijn ganse opleiding. Nogmaals bedankt!
Van het sociale naar het paramedische is het maar een stap. Dat vertelt ons Louise, 27 jaar oud, gespecialiseerde opvoedster. Zij heeft voor een omscholing gekozen met onze school het KVC, gespecialiseerd met afstandsonderwijs in het medisch secretariaat.
Zoals zo vaak in de afgelopen twee jaar, heb ik zojuist uw brief ontvangen met daarin een vacature. [...) Inderdaad, de vele noties die je in de cursus hebt geleerd, aangevuld met een meer praktische opleiding en een stage, stelden me in staat om heel snel een baan te vinden ... Ik hoop dat anderen natuurlijk dezelfde kansen en ontmoetingen krijgen dan ik, evenals de moed om niet op te geven in geval van falen. Bedankt voor uw steun tijdens onze zoektocht naar iedereen!
4 jaar geleden heb ik de opleiding tot medisch secretaresse bij K.V.C. gevolg. Na deze opleiding werd ik aangenomen bij de A.R kliniek in Herstal en sinds 2 april ben ik servicemanager geworden. Geen dag heb ik spijt gehad dat ik de opleiding heb gevolgd! [...].
Allereerst wil ik zeggen dat de 12 boeken prachtige werken zijn en ik feliciteer de persoon of mensen die ze hebben gemaakt. Vervolgens wil ik het hele K.VC.-team bedanken die me in staat heeft gesteld om mijn studies te hervatten die ik niet aan de universiteit had kunnen volgen, omdat iedereen weet dat de universiteit erg duur is. Helaas begrijpen veel mensen dit niet en doen ze ook de moeite om het te begrijpen dat het volgen van lessen thuis net zo moeilijk is als het volgen cursussen op een school. Tot slot wil ik graag een 20/20 geven aan het Kultuur – en Vormingscentrum, en nogmaals bedankt [...], ik zal erg trots zijn, wanneer ik afstudeer als medisch secretaresse.
Ik heb de opleiding tot medisch secretaresse bij Kultuur – en Vormincentrum in Brussel gevolgd. Deze opleiding is zeer compleet en pedagogisch, bovendien is het eindexamen een hoogtepunt van alle kennis die in de cursussen is opgedaan. Door te reageren op een advertentie die jullie mij hebben verzonden. Heb ik een baan gevonden waarin ik mijn professionele carrière vorm zie krijgen. Ik wil jullie bedanken voor je onschatbare hulp bij het zoeken naar een baan en voor de steun die ik heb gekregen tijdens mijn studie.
Verschillende mensen die hun opleiding bij u hebben gevolgd hebben contact met ons opgenomen. Onder uw studenten hebben wij Mevrouw Yolanda D. aangeworven voor de vacante functie van Medisch Secretaresse [...], wij danken u nogmaals voor uw hulp. [...]
Ik wil u bedanken voor de actieve medewerking die u hebt getoond tijdens ons verzoek om op zoek te gaan naar een medisch secretaresse om een stage te lopen in mijn polikliniek. Alle mensen die kwamen opdagen waren vol ambitie en vol capaciteiten (zeer bekwaam). De keuze was niet gemakkelijk en ik weet zeker dat de andere kandidaten geen moeite zullen hebben om een werkgever te vinden. Ik zal ik u graag adviseren aan mijn collega's die op zoek zijn naar personeel om contact met u opnemen en u verder te informeren over de evolutie van de gekozen persoon en voor elke andere rekruteringen.