Plus de résultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
cpt_formations
cpt_metiers
cpt_cours
Filtrer par catégorie
Kultuur - En Vormingscentrum / Afstandsonderwijs

Afstandsonderwijs

Studeren van thuis uit en in je eigen tempo? Gediplomeerd professional worden in het medisch secretariaat? Een diploma behalen?
Kultuur– en Vormingscentrum helpt u uw toekomst vorm te geven door middel van een flexibele leermethode op maat van uw succes. Ontdek hoe afstandsonderwijs aan uw verwachtingen kan voldoen en u in staat stelt om uw opleidingsproject met een gerust hart te benaderen.
avantages-formation-distance

Flexibel onderwijs zonder beperkingen

Wilt u een opleiding volgen van thuis uit, in uw eigen tempo, met permanente ondersteuning aangepast aan uw behoeften? Of u nu werknemer, student of op zoek bent naar een job, afstandsonderwijs is de ideale formule om uw professionele project te realiseren.

Afstandsonderwijs geeft u de mogelijkheid om een nieuw beroep te leren zonder uw familie- en beroepsleven op te geven. U kunt studeren op basis van de vrije tijd die u hebt. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen en biedt alle educatieve materie aan van een klassieke opleiding.

De vrijheid om op uw eigen tempo u om te vormen

Met afstandsonderwijs kunt u op elk moment van het jaar met uw opleiding beginnen. Er is inderdaad geen specifieke datum voor de inschrijving. Bovendien bespaart afstandsonderwijs, in vergelijking met een schoolgaande opleiding, u veel kosten (reis, accommodatie, catering, enz.).

Bij Kultuur– en Vormingscentrum is de theoretische duur van deze opleiding tot medisch secretaresse gemiddeld 16 maanden. U bent vrij om deze periode rustig te verlengen. Het programma verandert niet, u beslist gewoon over de spreiding ervan. Je kunt dus gemakkelijk studeren zonder uw huidige situatie op te geven.

formation-distance-enseignement-souple-sans-contrainte
formation-distance-méthode-d'enseignement-effcace

Een effectieve lesmethode

Kultuur– en Vormingscentrum biedt haar leerlingen een concrete leerstof aan, gericht op de uitoefening van het beroep van medisch secretaresse. Het opleidingsprogramma wordt helder gepresenteerd, zonder onnodige complexiteit. U ontvangt uw cursussen, per post, in papieren formaat naarmate u vordert. Met deze cursussen kunt u de stof goed onthouden. U zult zien dat de inhoud op een duidelijke manier is geschreven, goed geïllustreerd, en gemakkelijk te begrijpen.

Onze leraars corrigeren uw huistaken, voegen hun opmerkingen er aan toe en sturen ze per post naar u terug, zodat u er het meeste uit kunt halen. Dankzij de oefeningen, de huistaken en de observaties van de leerkrachten ziet u heel snel uw vooruitgang. U zult gemakkelijk alle begrippen assimileren die u moet weten om operationeel te zijn in uw toekomstige job.

Een ervaren team

De leraars van Kultuur– en Vormingscentrum, ieder deskundig in hun vakgebied, zijn ervaren professionals rmet ervaring in de uitoefening van hun vak. Ze zorgen ervoor dat de cursussen begrijpelijk worden gemaakt zonder iets af te doen aan hun educatieve waarde.

Het lerarenteam van Kultuur – en Vormingscentrum wordt ook bijgestaan door professionele consultants die werkzaam zijn in het veld (artsen, psychologen, …). Hun belangrijkste missie is om u te begeleiden, maar vooral om uw vooruitgang te laten boeken om uw doelen te bereiken.

formation-distance-équipe-expérimentée

Heeft u interesse in onze opleiding?