Plus de résultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
cpt_formations
cpt_metiers
cpt_cours
Filtrer par catégorie
Kultuur - En Vormingscentrum / Onze getuigenissen / Interview – Medisch secretaresse – Antonella

Getuigenis d'Antonella

Antonella is lerares frans gedurende 24 jaar. Zes en veertig jaar en mama van 4 kinderen. Het geneeskundige domein heeft haar altijd bekoord ondanks haar actuele beroep.

Wat ik graag heb bij afstandsonderwijs is dat ik zelf mijn organisatie.

Lees de testimonial

Waarom beslist om te veranderen van beroep en onze opleiding van medisch secretariaat te volgen ?

De waarheid is, ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de medische wereld. Alvorens te beginnen met mijn studie als lerares heb ik mij afgevraagd of ik de studie van verpleegster zou volgen, maar gezien ik een fobie heb voor bloed, heb ik vlug beslist deze studie niet te volgen.

Vorig jaar, heb ik problemen gehad met verschillende klassen, wat mij heeft ingezien dat ik finaal terug kom op mijn eerste liefde « de medische wereld ». Met meer tijd dit jaar en zin om verandering in mijn leven, heb ik beslist.

Waarom gekozen voor Kultuur- en Vormingscentrum ?

Om deze studie te volgen, ik heb mij geïnformeerd op verschillende sites op internet, kijkend in het bijzonder de programma’s van iedere vorming. Ik heb deze van KVC gevonden die voldoende volledig zijn en ik ben vervolgens goed geïnformeerd en het contact met de raadgeefster is zeer goed verlopen.

Wat zeer goed is bij KVC, is dat de raadgevers zeer goed informeren. Inderdaad, of het per mail of per telefoon is, geeft mij zeer vlug een antwoord op mijn vraag.

Vertel ons een beetje over uw traject.

Ik ben dus begonnen met de studie in maart 2022. Op de 12 boeken die de studie omvatten heb ik al 9 beeindigd. Er blijft mij dus nog voldoende tijd voor de 3 overige. Deze zomer, heb ik een stage doorlopen in het hospitaal kort bij mijn woning en ik hou van dat milieu.

Overigens, in het begin was het een beetje moeilijk want er wordt veel getypt.Je moest zonder ophouden rapporten van dokters kopiëren en soms was het moeilijk hun geschrift te lezen alsook de gebruikte woordenschat.

Eindigend, wat verkiest u in deze studie ?

Wat ik graag heb bij afstandsonderwijs is dat ik zelf mijn organisatie kan regelen met mijn werk van lerares, dit laat mij toe om gemakkelijk te studeren in mijn vrije tijd : weekends ; ‘s avonds na mijn werk of gedurende de dag tijdens een pauze.

Wat betreft het programma, ik hou van anatomie, psychologie en ook de medische woordenschat, materie die mij persoonlijk aantrekt want deze komt uit het Latijn en Grieks en dat herinnert mij aan mijn actuele beroep.

Bent u geïnteresseerd in deze cursus ?
Lees meer over de opleiding die in deze getuigenis wordt beschreven.