Plus de résultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
cpt_formations
cpt_metiers
cpt_cours
Filtrer par catégorie
Kultuur - En Vormingscentrum / Onze pedagogische assistentie

Pedagogische opvolging

Kultuur– en Vormingscentrum biedt pedagogische ondersteuning op maat aangepast aan uw behoeften en capaciteiten om zo goed mogelijk vooruitgang te boeken in uw leren en uw doel van succes te bereiken.

suivi-pédagogique-accompagnement-personnalisé

Persoonlijke ondersteuning

Bij Kultuur- en Vormingscentrum weten we dat de verbinding die we tot stand brengen met onze studenten een essentiële factor is in hun succes. U wordt tijdens uw studie ondersteund door een lerarenteam dat u op elk moment telefonisch kunt bereiken van 9u00 tot 15u30 uur of per e-mail. U krijgt op een duidelijke manier alle uitleg die u nodig heeft om uw opleiding te doen.

Een persoonlijke studiebegeleider staat aan uw zijde tijdens uw opleiding. Een verzoek om informatie, advies of aanmoediging? Neem contact op met hem/haar, zij adviseren u, motiveren u en helpen u uw doel te bereiken.

Een permanente controle van uw vooruitgang

Op het einde van elke cursus vindt u zelfbeoordelingsvragenlijsten.
Met deze vragenlijsten kunt u uw vooruitgang tijdens uw opleiding evalueren en ervoor zorgen dat u het onderwerp hebt geassimileerd. Parallel aan de vragenlijsten krijgt u huiswerk te doen.

De leraren sturen u vervolgens uw gecorrigeerde huisstaken terug met aantekeningen en beoordelingen, zodat u uw eventuele fouten begrijpt of uw vooruitgang kan waarnemen. Uw pedagogische vooruitgang wordt dan ook nauwlettend in de gaten gehouden door uw leerkrachten die te allen tijde beschikbaar blijven om uw vragen te beantwoorden.

suivi-pédagogique