Plus de résultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
cpt_formations
cpt_metiers
cpt_cours
Filtrer par catégorie
Kultuur - En Vormingscentrum / Onze getuigenissen / Interview – Medisch secretaresse – Louise

Getuigenis Louise

Van het sociale naar het paramedische is het maar een stap. Dat vertelt ons Louise, 27 jaar oud, gespecialiseerde opvoedster. Zij heeft voor een omscholing gekozen met onze school het KVC, gespecialiseerd met afstandsonderwijs in het medisch secretariaat.

Ik heb gekozen voor het beroep van medisch secretariaat omdat ik goed ben in het organiseren, het luisteren en aangetrokken ben tot het menselijk contact.

Lees de testimonial

Waarom heb je geopteerd voor de studie van medisch secretaresse van het KVC ?

Ik heb gekozen voor dit beroep van medisch secretaresse omdat ik goed ben in organisatie, luister bereid ben, aangetrokken wordt door het humane en vergeet niet de medische sector.

Ik kende het KVC door opzoekingen langs internet. Van in het begin heb ik de uitwisselingen met de equipe van het KVC op prijs gesteld dat heeft mij zin gegeven om dit avontuur aan te gaan en een nieuw objectief te bereiken.

Hoe is uw studie verlopen ?

Het afstandsonderwijs heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn familiaal en professioneel leven te schikken.
Goed en methodiek georganiseerd, heb ik een regelmatig ritme aangehouden en dat brengt vruchten af, want enkele maanden later heb ik mijn diploma van medisch secretariaat behaald.Ik heb weinig contact gehad met de school want de cursus is zeer goed uitgelegd. Deze vorming heeft mij de mogelijkheid gegeven verder te gaan op mijn ritme, dat was echt een voordeel.
Ik heb spijtig genoeg niet kunnen ingaan op een stageplaats (praktijk) maar ik raad dit wel aan aan toekomstige leerlingen.
Het is een plusplunt naar het zoeken van een job.

Welke kwaliteiten dien je te hebben om medisch secretaresse te worden ?

Ik zou zeggen, voor alles, een zeer goede omgang met mensen hebben, houden van contacten met mensen en zin voor een goede organisatie.

Een laatste woord ?

Het is een toegankelijke studie, het was een mooie ervaring op mijn niveau. Met motivatie is alles mogelijk. Het bewijs : ik heb mij diploma behaald.
Overigens, ik begin mijn opzoekingen naar een job. Het is een mooie vervulling. Ik heb mij nu gehaast om een nieuwe job van medisch secretaresse in de wacht te slepen.

Bent u geïnteresseerd in deze cursus ?
Lees meer over de opleiding die in deze getuigenis wordt beschreven.