Plus de résultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
cpt_formations
cpt_metiers
cpt_cours
Filtrer par catégorie

Onze school

Onze ervaring van meer dan 40 jaar in afstandsonderwijs

In België is Kultuur– en Vormingscentrum een erkende speler in de sector van het afstandsonderwijs. Sinds 1981 heeft onze school al meer dan 30.000 studenten opgeleid die deze school hebben gekozen vanwege de kwaliteit van het onderwijs en de ondersteuning.

ecole-formez-vous-de-chez-vous

Vorm u om van thuis uit, in uw eigen tempo

Leer thuis een nieuw beroep, de keuze maken voor autonomie en vrijheid.

U overweegt een omscholing tijdens het werken? Nieuwe vaardigheden leren terwijl u voor uw gezin zorgt? Of u vermijdt gewoon de beperkingen voor de verplaatsing van het onderwijs?

Dankzij het afstandsonderwijs en de flexibiliteit die het biedt, is het de ideale formule om uw professionele omscholingsproject uit te voeren.

Een school ten dienste van haar leerlingen

Correspondentieonderwijs kan het contact tussen de leerling en de school niet uitsluiten. Ondersteuning is een essentiële factor in het succes van onze studenten. Kultuur – en Vormingscentrum besteedt dan ook bijzondere aandacht aan de opvolging van haar leerlingen in hun opleidingstraject. Uw persoonlijke onderwijsassistent en onze begeleiders staan tot uw beschikking voor ondersteuning op maat.

Zodra u de behoefte voelt, kan u contact opnemen met uw studiebegeleiders en alle nodige uitleg krijgen om te evolueren in uw leren en zo uw stap voor stap voortgang te boeken. Zij zijn telefonisch of per e-mail bereikbaar tijdens de openingstijden van de school.

école-au-service-de-ses-élèves
un-enseignement-de-qualité

Kwaliteitsvol onderwijs

Het slagingspercentage van onze studenten is een van de beste garanties voor de ernst van onze opleiding. De meerderheid van onze leerlingen slaagt in één keer voor het examen. Tegenwoordig studeert meer dan 90% van hen af, wat een hoog percentage van het succes vertegenwoordigt.

Zoals u hebt begrepen, wanneer u ijverig studeert, heeft u alle kansen om rustig naar het examen toe te leven en uw diploma van privéonderwijs te behalen!

Heeft u interesse in onze opleiding?