Plus de résultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
cpt_formations
cpt_metiers
cpt_cours
Filtrer par catégorie
Kultuur - En Vormingscentrum / Motivatie, het geheim van succesvol afstandsonderwijs

Motivatie, het geheim van succesvol afstandsonderwijs

Afstandsonderwijs is DE oplossing voor professionele omscholing. Het is inderdaad niet erg beperkend als je studies parallel aan je professionele activiteit wilt volgen en een persoonlijk leven wilt leiden. Heel praktisch, deze manier van studeren vereist een specifieke organisatie om zijn doel te bereiken en gemotiveerd blijft. U krijgt toegang tot cursussen, gedetailleerde inhoud en persoonlijke ondersteuning. Om uw vorming te garanderen, ontdek onze tips om een waterdichte motivatie te behouden!

Vind betekenis in je afstandsonderwijs

Je afstandsonderwijs is geen doel op zich. Dit is een belangrijke stap in het bereiken van je doel: het bereiken van je dromen. Denk dus na over je persoonlijke of professionele ambities en wat je echt wilt op lange termijn.

Stel jezelf de juiste vragen: Wat motiveert mij in mijn afstandsonderwijs? Wat wil ik doen in het leven? Uw antwoorden zullen u in staat stellen een richting te kiezen dat bij u past.

Hoe meer je jezelf de middelen geeft om vooruit te komen, hoe meer je werkt, hoe meer je nieuwe kansen creëert! Neem je toekomst in handen om het leven te kiezen dat het beste bij je past.

Neem een positieve houding aan

Door met goede methoden en doorzettingsvermogen te werken, kun je alles. Je hoeft alleen maar te beslissen en jezelf de middelen te geven om daar te komen. Zeg het hardop: ik wil medisch secretaresse worden! Klaar? Je hebt net je doel gevisualiseerd. Goed gedaan!

Nu zullen we uw MIT (Most Important Tasks) definiëren. Neem een vel papier en schrijf 5 acties op die je moet uitvoeren om je project te realiseren om medisch secretaresse te worden. Deze acties zijn doelstellingen op middellange termijn waarmee u de voortgang van uw omscholing kunt volgen.

Voel je vrij om dit blad voor je bureau tegen de muur te hangen. Het zal je zeker motiveren!

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om jezelf te remotiveren en je tegelijkertijd goed advies te geven om je opleiding via afstandsonderwijs te doen!

Heeft u interesse in onze opleiding?