ERVAREN PROFESSIONELEN

Het pedagogische team van Kultuur-en Vormingscentrum omvat zowel leraars als verbeteraars van taken van de medische sector die een grote ervaring hebben.

Zij kunnen hun kennis overbrengen, in het bijzonder, in het kader van afstandsonderwijs.

Heeft U een probleem ? Wat moet U doen ?

Heel eenvoudig. Leg het probleem schriftelijk voor aan uw leraar, samen met uw huistaak. Aarzel ook niet telefonisch vragen te stellen over één of ander onderdeel van de cursus dat voor U niet zo duidelijk zou zijn.

Pedagogische bijeenkomsten

Elke tweede en derde zaterdag van de maand organiseert de School een pedagogische bijeenkomst. Tijdens deze vergaderingen kan er van gedachten gewisseld en gediscussieerd worden rond een bepaald thema in verband met de cursus. U kunt rechtstreeks vragen stellen omtrent de cursus, of simpelweg kennis maken met andere leerlingen. Deelname aan deze "open-deur-dagen" is facultatief, zeker leerrijk en interessant, maar niet absoluut noodzakelijk om uw studie tot een goed einde te brengen.Getuigenissen

Zoals beloofd fax ik U de gegevens door van de persoon die bij ons een contract kreeg als medische secretaresse : Mevr. Inge C..Wij danken U alvast voor Uw medewerking in onze zoektocht. Met vriendelijke groeten.

Dr Bernard H. - 8000 Brugge

Naar aanleiding van de advertentie die U mij toegestuurd hebt, heb ik het genoegen U te melden dat ik aangeworven ben in hoedanigheid van medische secretaresse bij Dr S.
Tegelijkertijd wil ik U danken voor Uw hulp betreffende de opvolging van de loopbaan van Uw leerlingen. Met dank.

Christel. R.

Bij deze wil ik U van harte danken voor uw hulp bij het zoeken naar een job voor mij. Ik dacht niet zo'n goede job zo vlug te vinden ! Uw plaatsingsdienst voor de leerlingen wordt zeer gewaardeerd.
Ik wil U nogmaals danken. Met beleefde groeten.

Laurence A. - 1180 Brussel

Zie alle getuigenissen

Kultuur- en Vormingscentrum is gespecialiseerd in het opleiden van medische secretaressen in het afstandsonderwijs.

Wettelijke vermeldingen - Credit - sitemap - Contact