U LEERT BIJ U THUIS OP EIGEN RITME

Een soepel onderwijssysteem zonder enige dwang

Of U thuis werkt of buitenshuis, of U ongehuwd bent of huisvrouw, U kunt studeren in de vrije tijd waarover U beschikt. De normale duur van de cursus is één jaar. Maar U kunt die verlengen, naargelang uw eigen vorderingen en de tijd die U aan uw studie kan besteden. Het programma wordt niet gewijzigd, wel kunt U zelf over de spreiding ervan beslissen

Deze soepele aanpassingsmogelijkheid is onschatbaar : het geeft U de mogelijkheid bijscholing te volgen.


Een praktisch en eenvoudig onderwijs

Onze onderwijsmethode is zeer concreet en op de praktijk gericht. De cursus medisch- sociaal secretariaat is zeer duidelijk en overzichtelijk opgesteld, zonder onnodige ballast. Hij werd samengesteld door leraars die de meest vooruitstrevende onderwijsmethodes beheersen en die er perfect in geslaagd zijn een cursus in een eenvoudige en begrijpelijke taal op te stellen, zonder afbreuk te doen aan de educatieve waarde. U zult ervan versteld staan hoe vlug U de nochtans moeilijke medische terminologie zult aanleren, die absoluut onontbeerlijk is voor het uitoefenen van het beroep van medische secretaresse. U zult vaststellen, dat U zeer snel vorderingen maakt aan de hand van de toepassingsoefeningen en de opmerkingen die U op deze taken van uw leraars zult ontvangen.

Uw leraars staan voor U klaar

Een degelijk schriftelijk onderwijs is ondenkbaar zonder enig contact tussen de leerling en de leraars. Het Kultuur- en Vormingscentrum staat waarborg voor dit contact voor de ganse duur van uw studie. Bij elk deel van de cursus wordt U begeleid door een leraar die U raad zal geven wanneer nodig, die U steunt en aanmoedigt. Hij zal al uw taken verbeteren, ze eventueel van commentaar voorzien, opdat U er het maximum voordeel zou kunnen uithalen. Dit maakt het U mogelijk stap voor stap uw vorderingen te volgen. Aarzel niet de hulp van uw leraars in te roepen bij het minste probleem dat zich stelt in verband met de cursus.Getuigenissen

Zoals beloofd fax ik U de gegevens door van de persoon die bij ons een contract kreeg als medische secretaresse : Mevr. Inge C..Wij danken U alvast voor Uw medewerking in onze zoektocht. Met vriendelijke groeten.

Dr Bernard H. - 8000 Brugge

Naar aanleiding van de advertentie die U mij toegestuurd hebt, heb ik het genoegen U te melden dat ik aangeworven ben in hoedanigheid van medische secretaresse bij Dr S.
Tegelijkertijd wil ik U danken voor Uw hulp betreffende de opvolging van de loopbaan van Uw leerlingen. Met dank.

Christel. R.

Bij deze wil ik U van harte danken voor uw hulp bij het zoeken naar een job voor mij. Ik dacht niet zo'n goede job zo vlug te vinden ! Uw plaatsingsdienst voor de leerlingen wordt zeer gewaardeerd.
Ik wil U nogmaals danken. Met beleefde groeten.

Laurence A. - 1180 Brussel

Zie alle getuigenissen

Kultuur- en Vormingscentrum is gespecialiseerd in het opleiden van medische secretaressen in het afstandsonderwijs.

Wettelijke vermeldingen - Credit - sitemap - Contact