De bekroning van uw studie

Zodra U alle huistaken heeft gemaakt, zult U uitgenodigd worden op de eerstvolgende examenzitting die elk kwartaal plaatsvindt te Brussel.

Wanneer U minstens 60% van de punten behaalt, zal de school U het diploma van medische secretaresse afleveren als bewijs van het succes van uw studie.

Maar het Kultuur- en Vormingscentrum meent dat haar rol niet ophoudt bij het afleveren van een diploma. Zij stelt zich ook tot taak als bemiddelaar op te treden bij het zoeken naar een gepaste betrekking. Onze afgestudeerden kunnen gratis van deze dienst genieten.Getuigenissen

Zoals beloofd fax ik U de gegevens door van de persoon die bij ons een contract kreeg als medische secretaresse : Mevr. Inge C..Wij danken U alvast voor Uw medewerking in onze zoektocht. Met vriendelijke groeten.

Dr Bernard H. - 8000 Brugge

Naar aanleiding van de advertentie die U mij toegestuurd hebt, heb ik het genoegen U te melden dat ik aangeworven ben in hoedanigheid van medische secretaresse bij Dr S.
Tegelijkertijd wil ik U danken voor Uw hulp betreffende de opvolging van de loopbaan van Uw leerlingen. Met dank.

Christel. R.

Bij deze wil ik U van harte danken voor uw hulp bij het zoeken naar een job voor mij. Ik dacht niet zo'n goede job zo vlug te vinden ! Uw plaatsingsdienst voor de leerlingen wordt zeer gewaardeerd.
Ik wil U nogmaals danken. Met beleefde groeten.

Laurence A. - 1180 Brussel

Zie alle getuigenissen

Kultuur- en Vormingscentrum is gespecialiseerd in het opleiden van medische secretaressen in het afstandsonderwijs.

Wettelijke vermeldingen - Credit - sitemap - Contact