De plaatsingsdienst

De rol van Kultuur- en Vormingscentrum houdt niet op met het afleveren van een diploma. Zij stelt zich ook tot taak als bemiddelaar op te treden bij het zoeken van een gepaste job door jobsaanbiedingen of stages voor te stellen

COD    CBD    STAGE    ANDERE

1 op de CTRL-toets drukken om meerdere bevoegdheden te selecteren
? Votre adresse ne sera utilisée que pour l'envoi de votre documentation.
? Nous n'utiliserons ce numéro que pour vous contacter au sujet de votre demande.De ontvangen inlichtingen zijn onderworpen aan de gecoördineerde versie van augustus 2003 aangaande de wet ter bescherming van persoonsgegevens van 8/12/1992 (http://www.privacy.fgov.be). Nummer van bekendmaking aangevraagd. Deze informatie is strikt voorbehouden voor Kultuur- en Vormingscentrum en zal niet worden gecommercialiseerd.
Getuigenissen

Zoals beloofd fax ik U de gegevens door van de persoon die bij ons een contract kreeg als medische secretaresse : Mevr. Inge C..Wij danken U alvast voor Uw medewerking in onze zoektocht. Met vriendelijke groeten.

Dr Bernard H. - 8000 Brugge

Naar aanleiding van de advertentie die U mij toegestuurd hebt, heb ik het genoegen U te melden dat ik aangeworven ben in hoedanigheid van medische secretaresse bij Dr S.
Tegelijkertijd wil ik U danken voor Uw hulp betreffende de opvolging van de loopbaan van Uw leerlingen. Met dank.

Christel. R.

Bij deze wil ik U van harte danken voor uw hulp bij het zoeken naar een job voor mij. Ik dacht niet zo'n goede job zo vlug te vinden ! Uw plaatsingsdienst voor de leerlingen wordt zeer gewaardeerd.
Ik wil U nogmaals danken. Met beleefde groeten.

Laurence A. - 1180 Brussel

Zie alle getuigenissen

Kultuur- en Vormingscentrum is gespecialiseerd in het opleiden van medische secretaressen in het afstandsonderwijs.

Wettelijke vermeldingen - Credit - sitemap - Contact